De laatste tocht van het voorseizoen en de Lekko BBQ

De laatste tocht van het voorseizoen en de Lekko BBQ

bbq_brandZaterdag 19 juli is er weer de traditionele BBQ waarmee we het voorseizoen afsluiten. Natuurlijk wordt er in de zomer nog voldoende gevaren en het naseizoen begint alweer op 24 augustus.
Om 18u is de BBQ warm, maar iedereen is natuurlijk eerder welkom. Voordat de BBQ start is het namelijk ook nog Lekko zaterdag. Voor diegene die zich nog niet hebben aangemeld; ikwilmee@kv-lekko.nl

Dan was er de 13e ook weer de laatste tocht van het voorseizoen, van Zoelen naar Buren. Een stuk Linge en daarna een stukje Korne. Drie overdragingen en continu de dreiging van slechter weer. Niet lang na het begin een ijsvogeltje en wat later het prachtige gezicht van twee overvliegende ooievaars. Oh en het weer, het geluk wilde dat we prima vaarweer hadden en eenmaal in Buren de zon doorkwam waarbij we een terrasje natuurlijk niet konden weerstaan.

En dat het de 13e was hebben we geweten, laten we het maar beperken tot Gemma’s zonnebrandcreme incident. In je kajak zitten tegen een slecht gesloten zonnebrandcremefles is gewoon geen goed idee.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100686104596778345440/albumid/6035827862983489169?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.