Open Kano Festival – Weerribben

Open Kano Festival – Weerribben


Evenementgegevens


Vrijdag 6 t/m zondag 8 september: Open Kano Festival Weerribben (TCA).

Sinds jaren staat het tweede weekend in september voor menig enthousiaste open kano vaarder vastgeprikt in de agenda: Hét jaarlijkse kanofeest in Nationaal Park de Weerribben, dat inmiddels al een aantal keer bezocht is door onze eigen fervent open kanovaarder Jan.
Afgelopen jaar zijn er meerdere leden van KV Lekko aanwezig geweest bij dit gezellige waterfestijn.

Bron: www.openkanofestival.nl

Ook dit jaar zal een afvaardiging KV Lekko onder leiding van Jan v.d. K., aanwezig zijn.
Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Jan v.d. K. of via de Lekko-WhatsApp-groepsapp of kantine-intekenlijst.

Kijk voor meer info over dit evenement ook eens op www.openkanofestival.nl:

 “Een jaarlijks moment om “spontaan” onze kennis over het open kano varen te delen. Het is inmiddels een Treffen van formaat tussen vrienden, nieuwkomers, professionals en verkopers. Maar wat blijft is onderling kennis uitwisselen over kano’s, peddels, vaartechnieken en alles wat je maar kunt bedenken wat nodig is wanneer je met een open kano op pad gaat.

Of het nu is voor korte toertjes in binnen- en buitenland, langere trektochten of kanokamperen. Er zijn zelfs dit jaar twee lezingen op de vrijdagavond over prachtige open kano tochten. Ook zijn er zaterdag en zondag workshops te volgen van kennismaken met de open kano tot efficiënt peddelen en mooi varen op muziek, freestyle genaamd.

En “up to date” want ook het Stand Up Paddling, komt aan bod. Recreatiecentrum de Kluft in Ossenzijl wordt rondom de haven omgetoverd tot een waar Kano- en Kampeer Paradijs. En het is genieten in Nationaal Park Weerribben Wieden waar ook korte en lange toertochten op deze dagen worden georganiseerd.

Ons motto “niets moet, alles mag” blijft als vanouds!”
(Bron: www.openkanofestival.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.