Pannenkoekentocht / NL Doet – opruimactie zwerfafval

Zaterdag 16 maart: Seizoensopener!!! Pannenkoekentocht (CLUB /TA)  i.c.m. “KV Lekko doet.

Lengte:                Zo ver als je wilt.
Vertrek:              14.30u.
Aanmelden:       Uiterlijk donderdag 14 maart via website, Lekko-Whatsapp-groepsapp of kantine-intekenlijst i.v.m. het aantal te bakken pannenkoeken.
Startpunt:          Haventje van het Waaltje aan de Noldijk.

Ons vaarseizoen gaat vandaag weer officieel van start en er wordt uiteraard van stapel gelopen met de traditionele en ongeëvenaarde pannenkoekentocht.
Wegens het grote succes van vorig jaar is er voor gekozen om óók dit jaar deze seizoenopening,
in het kader van NL Doet, opnieuw te combineren met een opschoonactie van ons Waaltje

Opnieuw steken wij extra de handen uit de mouwen en dragen bij aan een schonere omgeving door ons geliefde Waaltje en omgeving te ontdoen van zwerfafval. Vanuit de boot varen we langs de rietkragen om drijvend vuil op te ruimen.
Natuurlijk zijn al onze niet-varende leden en/of partners van leden welkom om o.a. langs de waterkant in het natuurgebiedje naast ons clubgebouw (richting de Wevershoeve) zwerfafval te helpen opruimen.

Deze actie melden we ook aan bij “NL-Doet” en “Supporter van schoon” om bekend te maken dat Kanovereniging Lekko niet alleen geniet van een schone natuur, maar haar ook een warm hart toedraagt door zich regelmatig in te spannen de natuur schoon te houden.

Eventuele vrijwilligers van buiten onze vereniging die onze actie zien op de site van Supporter van schoon of NL-Doet, een zelfde doel hebben, de natuur een zelfde warm hart toedragen én in het bezit zijn van een kajak of Canadese kano, zijn deze dag ook van harte welkom om ons mee te komen helpen.

Wij voorzien jullie van opruimmaterialen zoals handschoenen, vuilniszakken e.d.

Kom allemaal en help opnieuw ons Waaltje weer een beetje mooier te maken!!  Wie weet overtreffen de opgeruimde hoeveelheid afval van vorig jaar en maken we deze actie tot een nog groter succes.
De beloning is natuurlijk weer een beetje schoner Waaltje en uiteraard, die niet te versmaden heerlijke pannenkoeken!!