Schoonmaakdag

Zaterdag 9 november: Schoonmaakdag (CLUB).

Lengte:               Tot alles weer blinkt.
Vertrek:              KV Lekko 09.00u.
Aanmelden:       Graag, handig om te weten, hoeveel koffie en thee er gezet moet worden.
Instappen:         In het haventje bij het Clubgebouw.

Net zo’n traditie als het snert-eten, is de schoonmaakdag erna.

Zoals ook de leden met een goede conditie de winter in gaan, zo ook moet ons clubgebouw winterproof worden gemaakt. Dus de laatste soepspetters van het gasfornuis soppen, de laatste kruimels van het stokbrood en roggebrood opruimen en natuurlijk alle andere allerhande klusjes doen die nog éven voor de winter gedaan moeten worden.

Voorzien van en gebruik makend van het hele schoonmaakarsenaal, kloppen, stoffen, zuigen en soppen we nog één keer dit jaar in de rondte en sluiten met schoon gevoel het vaarseizoen af.

Vanaf 09.00u zijn jullie van harte welkom, is de koffie bruin en de thee gezet.
Hoe meer mensen komen helpen, hoe schoner en sneller we klaar zijn.
Jullie komst en inzet wordt zeer gewaardeerd!!

Alvast bedankt!!