Schoonmaakdag / Waaltje-opwarmer

Zaterdag 23 maart: Schoonmaakdag / Opwarmertje op Het Waaltje (club).

Lengte:                Tot het schoon is.
Vertrek:              KV Lekko 09.00u.
Aanmelden:       Graag, handig om te weten, hoeveel koffie en thee er gezet moet worden.
Instappen:         In het haventje bij het Clubgebouw.

Hebben we vorige week de omgeving ontdaan van zwerfafval, vandaag is het de beurt aan ons eigen clubgebouw. Gewapend met sponzen, zemen, wissers, bezems, emmers en uit de mouwen gestoken handen, gaan we de herfstspinnenwebben en winterstof te lijf.
Zoals de natuur weer fris en fruitig de lente tegemoet gaat, zo fris en fruitig ziet ons clubgebouw er na deze inspannende maar gezellige ochtend er vast weer uit.

Wie na deze ochtend nog energie over heeft, kan gezellig met medepoetsers nog even lekker een stukje over het Waaltje, als extra voorbereiding op het vaarseizoen.

Vanaf 09.00 zijn jullie van harte welkom en is de koffie bruin.