GA JE MEE?

Agenda

Clubavond

Elke donderdag is er een clubavond. De officiele openingstijd is 19.30, maar meestal zijn er mensen vanaf 18.30 aanwezig.
Tijdens de clubavond kunt u kennis komen maken en wordt er instructie gegeven aan nieuwe en/of aspirant leden.

Wil je kennis komen maken dan is het prettig dat je dit van te voren even meld via het contactformulier op de website

ProefvarenNeem contact op
9/9 – Verlichte Molens Kinderdijk (beginners)

Een goede tocht voor beginners, maar wel deels in het donker.

Inschrijven
17/9 – Gondelvaart Rijsoord

Nadat het in 2000 niet door kon gaan organiseert oranjevereniging Rijsoord weer een Gondelvaart. Vele bootjes gaan met feestverlichting het water op. Wij dus ook. De gondelvaart begint officieel om 21.30 en wordt afgesloten met een vuurwerkshow om 23u. Trek je kerstverlichting op batterijen uit de kast en hang je canadees, SUP of kajak vol!

Inschrijven
Introductieles SUP

Introductieles SUP voor leden

Inschrijven
24/9 – Oude Maas

Om ervaring op te doen op groot water hebben we deze tocht ingepland. Het varen op de Oude Maas leert je omgaan met golfjes en bereid je tevens voor op oversteken van grote en/of drukke plassen die je ook bij reguliere tochten tegen kunt komen.
We varen via de Grienden richting Rhoon en als het tempo goed is verder.

Inschrijven
8/10 – Neeltje Jans

We varen buitengaats langs Neeltje Jans en weer terug.

Alleen voor geoefende zeekajakkers.

Aanmelden alleen via toercommssie.

16/10 – Blauwe Verbinding

We varen vanuit het Zuiderpark terug naar Lekko. In deze tocht zitten enkele overdragingen. De laatste vereist sowieso een kanokar. Bij de overige is het luxe.

5/11 Snerttocht

Zoals gebruikelijk sluit de toercommissie de kalender met de snerttocht. Deze willen we graag in oude glorie herstellen. Dat betekent dat iedereen voorafgaande het snert eten ook daadwerkelijk vaart. Dit geldt niet voor partners, kinderen en leden met gezondheidsklachten.

Inschrijven
Clubavond

Of het nu om de kantine, kleedkamers, toiletten of stalling gaat, iedereen houdt van een schone omgeving. Onze vereniging heeft geluk met de vrijwilligers die door het jaar heen het noodzakelijke voor hun rekening nemen, maar af en toe is een grote schoonmaak nodig en vele handen maken nu eenmaal licht werk.

Inschrijven