GA JE MEE?

Agenda

Club en Introductie Avond

Elke clubavond ben je van harte welkom. De clubavond begint om 19.30

Winterwandeling: Betuwse Moerassen

De wandeling Betuwse Moerassen dankt zijn naam aan de twee moerasgebieden die worden doorkruist. Eén op de Koornwaard, een schiereiland in de Linge en één onderaan de Nieuwe Zuiderlingedijk.

Winterwandeling Oude Maasgrienden

De wandeling “Oude Maasgrienden” is een prachtige en afwisselende wandeling.
Via een golvende brug steken we de Gaatkensplas over en we lopen in de Jan Gerritsenpolder langs de Oude Maas. We beklimmen een kunstmatige heuvel waar we een magnifiek uitzicht hebben.

Jaarvergadering

Vanavond is weer de jaarlijkse vergadering voor onze leden.
De precieze tijd en hoe en waar de vergaderstukken zijn in te zien, staat vermeld op de uitnodiging die u t.z.t. van de secretaris ontvangt.

Pannenkoekentocht

Het vaarseizoen wordt vandaag geopend. Natuurlijk met de feestelijke omlijsting van een stapel heerlijke gebakken pannenkoeken en binnen het thema van “NL Doet”.

Schoonmaakdag

Hebben we vorige week de omgeving ontdaan van zwerfafval en de botenloods weer voorzien van een frisse laag verf, vandaag is het de beurt aan ons eigen clubgebouw. Gewapend met sponzen, zemen, wissers, bezems, emmers en uit de mouwen gestoken handen, gaan we de winterslaap wegpoetsen.

Pierhilse Gat

We maken een rustige start om de spieren langzaam te laten wennen na de winterstop. We stappen in bij de parkeerplaats van Bos Zuid Beijerland langs de Hogeweg,
Zuid Beijerland.

De Vlist

We varen door een heel landelijk gebied naar Schoonhoven waar we pauzeren en een wandelingetje kunnen maken in dit mooie plaatsje en dan varen we weer terug naar Haastrecht.

Rond Jacoba van Beieren

Deze kanoroute is zeker geen natuur- maar een cultuurtocht. U ziet hierin hoe de mens het landschap heeft veranderd door ruilverkaveling, het graven van afwateringssloten en de bollenteelt.

Club en Introductie Avond

Elke clubavond ben je van harte welkom. De clubavond begint om 19.30

Club en Introductie Avond

Elke clubavond ben je van harte welkom. De clubavond begint om 19.30