Another trip down memory lane – Lekko Weekend deel 2

Another trip down memory lane – Lekko Weekend deel 2

Het Lekko kano weekend 2014

Inge vroeg aan mij of ik een stukje wilde schrijven over het kano weekend dat gehouden is in Akersloot.

Maar laat ik mij eerst even voor stellen Ik ben Arie van der Brugge, ik ben sinds het voorjaar van 2014 gast lid van Lekko, dat wil zeggen dat ik tot december een proefabonnement heb bij Lekko. Ik kom namelijk uit Boskoop en ik wil eerst uitproberen of het heen en weer reizen niet een te grote hindernis is.

Ik had mij opgegeven voor het kanoweekend.  Mijn vrouw Ina vond het leuk om een weekend te kamperen en wij vragen elk jaar onze kleinzoon Hielke of hij nog met zijn Oma en Opa mee wil, wat hij tot nog toe graag doet.
Wij hebben genoten van het weekend. We hadden prachtig weer en we hebben genoten van de tocht naar Alkmaar en de tocht via het Uitgeestermeer.
De tocht naar Alkmaar was voor Hielke de vuurproef. Hij had wel grote tochten mee gemaakt, maar een tocht over een druk kanaal met veel amateur schippers was echt zijn eerste ervaring. Gezien de complimenten die hij van iedereen kreeg heeft hij het er uitstekend van af gebracht.
Met de BBQ hebben wij niet mee gedaan. Het is altijd wel heel gezellig maar maagklachten houden mij van het BBQ’en af, jammer maar het is nu eenmaal zo.

Zoals elke vakantie ging dit weekendje ook veel te snel voorbij, de laatste tocht werd in Bloemendaal gevaren. Aangezien Hielke weer terug moest naar zijn woonplaats Uddel zijn wij in Akersloot gebleven en heeft hij een tochtje in de omgeving gemaakt. Toen was het echt uit met de pret. Voor hem begon de school weer en wij konden onze kampeerspullen weer opbergen dank zij het schitterende droge weer.

Nogmaals iedereen die zich extra ingespannen hebben om dit weekend te laten slagen bedankt.
Jullie hebben het ook uitstekend gedaan.

Groetend Ina en Arie en natuurlijk Hielke

Lekkowknd_1_2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.