Vaarseizoen hervat met Grevelingentocht

Kom Kano, Kajak of SUP varen in Barendrecht

Vaarseizoen hervat met Grevelingentocht

Pauze op de Archipel

Pauze op de Archipel

De tweede helft van het vaarseizoen begon direct met een flinke tocht, niet qua afstand wel qua wind. 23KM op het Grevelingen bij West-4. Gelukkig werd het een droge dag met soms wat wolken die de zon even bedekten.

Veel vaarders zijn nog met vakantie, twee geblesseerd door te hard klussen en dus verzamelde een klein ploegje van vier (Henk, Peter, Ria en Rob) zich bij Lekko. Op naar het Grevelingen. Bij Brouwershaven het water in, waar Rob tevergeefs een krab voor de lunch trachtte te vangen. Niet lang na de start een flink stukje met de wind vol op de flank. Een uitdaging voor Rob die z’n skeg niet kon gebruiken, maar gelukkig zijn kajak wat had verzwaard. Op Hompelvoet even een pauze en daarna verder richting Archipel waar uit de wind de matjes werden neergelegd om in de zon te liggen. Vervolgens het laatste stukje met op het eind de wind vol tegen.

Een mooie begin van het vaarseizoen.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100686104596778345440/albumid/6051436900774230033?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Tags: , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.