Aanmelden Blauwe Verbinding tocht 7 juli

Kom Kano, Kajak of SUP varen in Barendrecht

Aanmelden Blauwe Verbinding tocht 7 juli

Indien u mee wilt varen op de kano/kajak tocht voor volwassenen (voor kinderen is er op een andere locatie de mogelijkheid in een kano/kajak op het water te gaan) op de Blauwe Verbinding op zaterdag 7 juli kunt u zich aanmelden door een bericht te sturen naar blauweverbinding@kv-lekko.nl, vermeld in uw e-mail uw naam, leeftijd, telefoonnummer, eventuele medische bijzonderheden waar wij van op de hoogte moeten zijn en een contactnummer dat gebeld kan worden (bijvoorbeeld wanneer u de tocht niet kunt afmaken). Let op het aantal te lenen kajaks is beperkt, dus wees er snel bij. Het is natuurlijk ook mogelijk met eigen canadees of kajak mee te gaan.

Op 7 juli is er een tocht voor volwassenen over de Blauwe Verbinding, deze tocht wordt begeleid door ervaren toerleiding van Kanovereniging Lekko uit Barendrecht. De kosten bedragen 5,- per persoon. Alle deelnemers adviseren wij voldoende drinken mee te nemen, iets te eten voor onderweg en een waterdichte zak (of vuilniszak) met droge kleding. Het is rustig water, maar ook van spatwater kunt u op het eind best nat zijn. Trek makkelijk zittende kleding aan en bij voorkeur geen katoenen kleding. Neem alleen een telefoon mee wanneer deze waterdicht is of u beschikt over een waterdicht hoesje! Smeer u goed in met zonnebrandcrème, de reflecterende werking van water zorgt dat u snel kunt verbranden. Bij flinke zon wordt het dragen van een petje of andere hoofdbescherming geadviseerd.

De instapplek is bij de kanovijver in het Zuiderpark aan de Oldegaarde, Rotterdam (https://goo.gl/maps/U4KtN2v1A3B2). Het eindpunt is bij de Kleine Duiker in Barendrecht. Mocht het voor de meeste deelnemers een probleem zijn om vanuit daar terug te komen dan is er ook mogelijkheid om ter hoogte van de wijk Portland, Rhoon om te keren terug naar het startpunt.

Meer informatie over de blauwe verbinding kunt u vinden op https://www.rotterdam.nl/vrije-tijd/blauwe-verbinding/

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.