Ons Bestuur

Zonder bestuur geen vereniging. Wij stellen ze graag aan je voor.

Hans Bezemer

Voorzitter

Hans is in 2020 aangetreden als voorzitter. Hans heeft al enige bestuurservaring en daarom een welkome aanvulling aan ons bestuur.

Michiel Alblas

Secretaris

Sinds 2018 beantwoord hij al jullie e-mails en is hij verantwoordelijk voor alle communicatie in de vereniging.
Michiel vaart hij graag op zee.

Magda Kennepohl

Penningmeester

Is het van je hobby je werk maken of omdat het je werk is het ook als vrijwilliger doen. Zonder de cijferkennis van Magda is een sluitende boekhouding niet mogelijk
Magda vaart graag in een Canadees met haar partner Guus.

Rene Wesselink

Kantinecommissie

Barman, pannekoekenbakker, toerleiding… Lekko zonder Rene is haast niet voor te stellen.
Dankzij zijn voorliefde voor bieren hebben wij een zeer uitgebreid bier assortiment.
Wanneer Rene niet achter de bar te vinden is vaart hij als toerleiding mee op de toertochten.

Erik Schuijer

Toercommissie

Erik plant en bedenkt samen met een aantal helpende handen de tochten georganiseerd door de vereniging. Erik vaart zowel kajak als canadees met zijn gezin.

Noldijk 73, Barendrecht

p/a KV Lekko