De Lekko 4

Kom Kano, Kajak of SUP varen in Barendrecht

De Lekko 4

Eind november landde er een e-mail op de digitale deurmat bij onze secretaris van OutdoorXL. Of wij interesse hadden in de houten K4 die jaren boven de kassa had gehangen. Na kort overleg en enige enthousiaste reacties van leden werd besloten dat wij de K4 wel graag zouden willen. Dus zo gezegd zo gedaan. Nou ja, hoe vervoer je een kajak van 11 meter en waar laat je zo’n gevaarte?
Na wat meten hadden we een plekje in de loods en met een vriendelijke blik richting onze roeiende buren was ook het vervoer geregeld. Op zaterdag 7 december hing houten Paul een trailer van de roei achter zijn wagen en op naar OutdoorXL. Bij OutdoorXL stond ik inmiddels al klaar met meegebrachte tompoucen voor de werknemers aldaar, Rene kwam ook aanrijden en terwijl wij een handje hielpen bij het naar beneden halen van de K4 kwam houten Paul samen met Iris aangereden. Binnen no-time lag de K4 op de wagen en kon er terug gereden worden naar Lekko. Even op de bokjes om de regen van de K4 af te poetsen en daarna in de loods.
Wanneer u in het voorjaar en zomer een lang gevaarte in het Waaltje ziet liggen met wat mensen die eromheen zwemmen dan is dat niet de roei, maar zijn wij dat waarschijnlijk zelf 🙂

Met dank aan OutdoorXL

Met dank aan OutdoorXL

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.