Open dag + demodag DesignKayaks

Kom Kano, Kajak of SUP varen in Barendrecht

Zaterdag 16 april houden we open huis!

Van 10-15 uur staan we klaar om al je vragen over de peddelsport te beantwoorden en je kunt onder begeleiding ook een stukje proefvaren.

Je kunt varen met een:

-Sup

-kano 

-kajak

Demo DesignKayaks

Ook hebben we demo-kajaks van het deense merk DesignKayaks beschikbaar om te bekijken en uit te proberen. Overweeg je om een kajak te kopen? Met goede en betaalbare kajaks in drie modellen maakt DesignKayaks kajakken voor iedereen toegankelijk. DesignKayaks zijn geschikt voor beginnende kajakkers, ervaren kajakkers die een toerkajak of zeekajak willen en voor zeekajakkers die een toerkajak zoeken waarmee je ook goed kan brandingvaren. WeKayak is de Nederlandse partner van DesignKayaks en organiseert deze demodag bij kanovereniging Lekko. Je kunt op deze demodag proefvaren in de modellen Unplugged en Endless in de maten regular en large. Meer info vind je hier: https://wekayak.nl/demo/

Kajak rol-demonstratie

Een kajak is smal en je kunt dus omslaan. Geen paniek maar wel handig als je dus zelf de kajak weer terug kunt rollen! Dit vereist vaardigheid en techniek. We hebben een specialist op dit gebied bereid gevonden dit te komen demonstreren. Dat is gewoon een mooi gezicht dus geniet van de show!

Aanmelden

Kom je langs? Van te voren aanmelden is niet nodig maar wel fijn! Aanmelden kun je hier. Houd er bij het proefvaren rekening mee dat je nat kunt worden. Neem voor de zekerheid dus een setje droge kleding en een handdoek mee. Omkleden kan in de kleedkamers van ons clubgebouw. Vind je het varen leuk en wil je lid worden? Voor iedereen die lid wordt op de open dag hebben we een mooi introductieaanbod: Voor maar €50,- ben je de rest van het jaar lid en kun je onbeperkt het water op! Dit is inclusief een introductiecursus kajakvaren die start in mei.